Husk, det er i aften, at der er stort borgermøde om Blovstrøds fremtid!

Kom og se de store visioner, som byrådet har for Blovstrød

Jesper Hammer siger: Vi vil fortælle om de fire store boligprojekter, der er planlagt vest for Kongevejen: 1) 'Drabæk Huse', præstejordens to boligområder: 2) 'Frugtlunden' og 3) 'Grønningen' samt bebyggelsen 4) 'Teglskoven'. Endvidere vil vi også orientere om saneringen af Kongevejen. Manipuleret foto: AOB

Jesper Hammer siger: Vi vil fortælle om de fire store boligprojekter, der er planlagt vest for Kongevejen: 1) 'Drabæk Huse', præstejordens to boligområder: 2) 'Frugtlunden' og 3) 'Grønningen' samt bebyggelsen 4) 'Teglskoven'. Endvidere vil vi også orientere om saneringen af Kongevejen. Manipuleret foto: AOB

BORGERMØDE  Det er i aften - torsdag, den 19. januar - at der er borgermøde i Blovstrød Skoles Festsal - fra kl. 19:00 til 21:00.

Formanden for Teknik- og Planudvalget, Jesper Hammer siger: "Jeg vil opfordre alle interesserede til at komme forbi i aften. Det er jo en oplagt mulighed for at se lidt nærmere på de store visioner, vi i byrådet har for Blovstrød.

På mødet vil planerne for områderne nemlig blive præsenteret, og der vil samtidig være mulighed for at få mere information om boligerne i Drabæk Huse og saneringen af Kongevejen."