Svar fra kommunen vedr. de ødelagte fortovsfliser

De mange knækkede fliser på den nyrenoverede Kongevej bliver naturligvis udskiftet, siger kommunen - men først ved 1-års-mangelgennemgangen

De mange knækkede fliser bliver udskiftet - men først ved 1-års-mangelgennemgangen. Foto: AOB

De mange knækkede fliser bliver udskiftet - men først ved 1-års-mangelgennemgangen. Foto: AOB

FOTOVSFLISER  Teknisk chef, Hans Dyrby Kloch, fra 'Teknik og Drift' har svaret på AOBs henvendelse vedr. de mange knækkede fortovsfliser på Blovstrød-borgernes nyrenoverede Kongevej. Hans Dyrby Kloch siger, at en række af de knækkede fliserne er allerede skiftet en gang af entreprenøren.

"Nogle af de fliser der er knækket nu skyldes, at lastbiler har kørt op på fortovet foran butikker og huse, hvor de jo ikke høre hjemme og andre skyldes givet mangler i arbejdet," siger Hans Dyrby Kloch og fortsætter:

"Vi vurderer ikke, at de knækkede fliser udgør en sikkerhedsrisiko her og nu, og vi afventer derfor 1-års-mangelgennemgangen af arbejdet før fliserne skiftes. Om der i den anledning skal gøres mere for at forhindre opkørsel af lastbiler mv. på fortovet andre steder end overkørslerne - eller om der er behov for yderligere forstærkninger ved eksempelvis overkørslerne til Circle K, vil man vurdere til den tid."
 

LÆS OGSÅ: Skår i glæden