Nyt indbrud i Blovstrød

Pilegårdsvej har været plaget af flere indbrud - og nu igen!

Nordsjællands Politi oplyser om et nyt indbrud i Blovstrød. Arkivfoto: AOB

Nordsjællands Politi oplyser om et nyt indbrud i Blovstrød. Arkivfoto: AOB

Det forlyder, at indbruddene er faldet markant i landet som helhed, men dette gælder bestemt ikke i Blovstrød. I en tidligere artikel skrev vi om, at Allerød Kommune havde en kedelig rekord mht. antal anmeldte indbrud - her havde Allerød 27,6 indbrud pr. 1.000 husstande, hvilket var det højeste i Nordsjælland. Men Blovstrød havde over dobbelt så mange indbrud dvs. omkring 60 indbrud pr. 1.000 husstande!  Og nu er den gal igen:

På Pilegårdsvej, som flere gange har været plaget af indbrud, har der nu igen været ubudne gæster. Det er sket i tidsrummet mellem søndag, den 28. august og torsdag, den 1. september. Nordsjællands Politi oplyser, at de endnu ikke kender de nærmere omstændigheder ved indbruddet, så de kan ikke sige, hvordan gerningsmanden er kommet ind, eller hvad der er stjålet.