Sigma vil svømme penge ind til sponsorstævne

Allerøds erhvervsdrivende vil i disse uger få besøg af svømmere fra Sigma Swim, som søger efter sponsorer

Svømmerne i Sigma Swim er på jagt efter sponsorer i hele Allerød Kommune, når der skal svømmes penge hjem til det store sponsorstævne den 1. oktober i Blovstrød Svømmehal. Foto: Sigma Swim

Svømmerne i Sigma Swim er på jagt efter sponsorer i hele Allerød Kommune, når der skal svømmes penge hjem til det store sponsorstævne den 1. oktober i Blovstrød Svømmehal. Foto: Sigma Swim

Mange af Allerøds erhvervsdrivende vil i disse uger få besøg af en svømmer fra Sigma Swim. Årsagen er det årlige sponsorstævne den 1. oktober, hvor der samles ind til svømmeklubbens arbejde med dens konkurrencesvømmere.

Beløbene fra sponsoraterne bliver delt mellem klubben og de enkelte svømmere. Pengene fra klubben går til tilskud til træningslejre, deltagelse i mesterskaber i ind- og udland m.m., mens svømmernes andel går til egenbetaling ved stævner og træningslejre samt trænings- og stævneudstyr.

Sponsorstævnet afholdes i Blovstrød Svømmehal
Blovstrød Svømmehal er atter ramme om sponsorstævnet, når det finder sted lørdag 1. oktober kl. 8-13, og alle er meget velkomne til at kigge forbi og se svømmerne kæmpe for at svømme penge hjem til klubben.

Sjove stafetter
Ud over svømmernes 'metersvømning' - hvor hver meter der svømmes, betyder sponsorkroner, - lover svømmeklubben sjove stafetter med Sigma Swims profiler samt kåring af årets sejeste Sigma Swim Allerød familie, hvor familierne skal stille tre personer, som skal dyste om titlen.