Tidligere politimand forklarer om alarmsystem

I morgen er der info-møde på Blovstrød Skole om 'Næralarm'

  Tidligere politibetjent, Jørgen Lund, vil svare på spørgsmål om det elektroniske nabonetværk 'Næralarm'.

Tidligere politibetjent, Jørgen Lund, vil svare på spørgsmål om det elektroniske nabonetværk 'Næralarm'.

Det er i morgen (onsdag, den 21.), der er informationsmøde på Blovstrød Skole om alarmkonceptet 'Næralarm'. Og blandt deltagerne vil være tidligere politibetjent, Jørgen Lund, som vil svare på spørgsmål om det elektroniske nabonetværk.

Jørgen Lund har selv haft alarmsystemet 'Næralarm' siden januar 2012. Faktisk er han administrator for de 17 husstande på Kløvermarksvej i Hvidovre, der har 'Næralarm'.

Netværket på Kløvermarksvej var det første, 'Næralarm' etablerede, og derfor er Jørgen Lund og hans naboer, de mennesker i Danmark, der har den største erfaring med dette elektroniske nabonetværk. Han vil derfor kunne svare på spørgsmål om, hvilken gavn beboere i Blovstrød vil kunne få af at anvende et alarmsystem, der hurtigt aktiverer naboerne. Ikke mindst på baggrund af sin mangeårige erfaring som politimand.

Mødet på Blovstrød Skole er arrangeret i fællesskab af foreningen 'Sikker i Blovstrød' og 'Næralarm'. Det starter klokken 19:00 og afholdes i Informationslokalet (”Biografen”) .

På mødet vil 'Næralarm's stifter, Kim Enevoldsen, forklare om det alarmkoncept, han selv har opfundet og udviklet. 'Næralarm' har i dag alarmnetværk i 22 kommuner rundt om i Danmark.