Triathlon-træning i Blovstrød for børn

Som et tilbud til piger og drenge mellem 8 og 12 år, der vil prøve kræfter med triathlon, starter 'Sigmatri Mini'-træningen den 1. oktober 

Træningen i 'Sigmatri Mini' bliver hver søndag med udgangspunkt fra Blovstrød Svømmehal og alle skal løbe og svømme hver gang. Foto: 'Sigmatri Mini'

Træningen i 'Sigmatri Mini' bliver hver søndag med udgangspunkt fra Blovstrød Svømmehal og alle skal løbe og svømme hver gang. Foto: 'Sigmatri Mini'

Den 1. oktober starter 'Sigmatri Mini', som er et tilbud til piger og drenge mellem 8 og 12 år, der vil prøve kræfter med triathlon. 

Triathlon består af af tre discipliner svømning, cykling og løb, så alle børnene vil få brugt hele kroppen. Samtidig kombinerer sporten tre vidt forskellige sportsgrene så på Sigmatri mini vil børnene opleve varieret træning. 

De to trænere, Johnny Petræus og Asbjørn Sparre fortæller: ”Vi skal svømme, cykle og løbe ligesom man gør det i voksen triathlon, og der skal selvfølgelig samtidig være plads til at have det sjovt. Vores mål er til foråret at deltage i to-tre stævner, hvor børnene prøver rigtige konkurrencer.” 

Træningen i 'Sigmatri Mini' bliver hver søndag kl. 13:00-15:00 med udgangspunkt fra Blovstrød Svømmehal og alle skal løbe og svømme hver gang. Ca. en gang om måneden skal børnene cykle i sikre områder. Eneste krav for at være med er, at man kan svømme 200 m fri svømning. 

Man kan læse mere på www.sigmatri.com.