Tre indbrud i Blovstrød

Politiets døgnrapport oplyser, at der har været tre indbrud her i Blovstrød

Inden for få dage har der været tre indbrud her i Blovstrød. Arkivfoto

Inden for få dage har der været tre indbrud her i Blovstrød. Arkivfoto

Nordsjællands Politi oplyser, at der inden for få dage har været indbrud tre steder i Blovstrød:

PILEGÅRDSVEJ
Mellem lørdag, kl. 5:00 og onsdag, kl. 15:00 gik det ud over en villa på Pilgårdsvej, hvor gerningmanden er kommet ind ved at underbore låsen til havedøren. Tyven har gennemrodet hele huset, hvor et bridgebord også er brudt op. Der er bl.a. stjålet et sølvkrus, lysestager og et sølvfrugtfad.

BLOVSTRØD BYVEJ
Klokken 5:39 gik alarmen torsdag morgen i en villa på Blovstrød Byvej, hvor der blev stjålet kontanter og taske.

BAKKETOPPEN
I et rækkehus på Bakketoften var en beboer ude for at lufte hunden mellem kl. 3:00 og 4:15. Dette benyttede en tyv sig af, og der blev bl.a. stjålet et smykkeskrin med smykker fra den danske designer Pontoppidan samt en del kontanter.