Focus på butikkerne i Lillerød - men hvad med de andre problemer?

En Blovstrød-borger: "Hvad med fokus på borgerne i Blovstrød" 

"Nu er der så sendt mails til adskillige af de der har stukket næsen frem - men deres mailbunke er nok stor og vi ligger nederst," siger Gitte Damgård. Foto: AOB

"Nu er der så sendt mails til adskillige af de der har stukket næsen frem - men deres mailbunke er nok stor og vi ligger nederst," siger Gitte Damgård. Foto: AOB

Gitte Damgård fra facebookgruppen 'Sikker i Blovstrød', skriver i et indlæg i Allerød Nyt om butikstyverierne:
"Efter pressemeddelelse fra politiet, opslag på politiets facebookside og udmelding fra vores borgmester så kom der fart i fyldepennen og Marlene Harpsøe og Inger Støjberg fik nogle ting meldt ud. 

Nu kan vi så se, at også Søren Pind og politidirektøren for Nordsjællands Politi, Jens-Christian Bülow også har haft en snak og besøgt Allerød. Også byrådsmedlem Niels Kirkegaard er på banen, kan vi se. Vi kommer rigtig på landkortet.

Nu mangler vi så bare, at der kommer noget fokus på borgene i Blovstrød og de problemer der er der med indbrud og tyverier af nok oftest samme årsag som problemerne i butikkerne i Lillerød Centrum.

Når nu posen er åbnet op, så se lige alt indholdet."

Til dette indlæg skiver Finn Bo Jensen bl.a.: 
"Med denne pludselige aktivitet, kan man fristes til at tro, at man ikke har taget vort problem i Blovstrød alvorligt. Der er også den anden mulighed, at vi ikke har kommunikeret godt nok."

Hertil svarer Gitte Damgård:
"Jeg tænker, at vores kommunikation har været, som den burde være.

Borgmester kender problemet, Kriminal Præventivt Råd kender problemet, Nabohjælp kender problemet, Blovstrød kender problemet, Røde Kors forventes at kende godt til problemet, da de har været til et stort møde i Blovstrød tidligere, for at fremlægge deres info, hvor der også kom adskillige spørgsmål. 

- Der er holdt møder af forskellige slags. 
- Der er lavet Nabovandringer.
- Der er politi-gennemkørsler gennem vores området. 

Nu er der så sendt mails til adskillige af de der har stukket næsen frem - men deres mailbunke er nok stor og vi ligger nederst. 

Jeg vil helst ikke tænke den tanke, at man kun agerer udadtil, når der er politisk gevinst ved det ... nej... det tænker jeg ikke."