Politiet inviterer butiksejere til møde vedr. tyverier

Nordsjællands Politi vil samtidig øge patruljeringen

Politiet har en løbende dialog med Center Sandholm om tyveri-problemet. Foto: AOB

Politiet har en løbende dialog med Center Sandholm om tyveri-problemet. Foto: AOB

AOB skrev den 3. august om flere butiksejere i Allerød, som har givet udtryk for bekymring i forbindelse med en hel række butikstyverier, således har bl.a. Netto af samme grund reduceret åbningtiden om aftenen. I en pressemeddelelse oplyser Nordsjællands Politi, at politiet nu sætter ind med mere patruljering og tættere dialog med butiksejerne.

Freddy Bech Jensen, stationsleder i Nordsjællands Politi, Station Midt siger: "Det er en bekymring, som vi tager alvorligt. Vi behandler naturligvis alle anmeldelser af butikstyveri og øger nu også synligheden gennem mere patruljering i området." 

Nordsjællands Politi har på baggrund af situationen været i kontakt med Allerød Handelsstandsforening, og der er aftalt møde i næste uge, hvor der skal drøftes, hvad man sammen og hver for sig kan gøre.

"Vi vil gerne have dialogen med butiksejerne, hvor vi kan drøfte, hvordan vi i fællesskab kan få løst de udfordringer, som er i området. En sådan dialog har vi også løbende med Center Sandholm, og det vil vi naturligvis fortsætte med at have," slutter Freddy Bech Jensen.