Fine, men brugte skolemøbler til privatskolen

Allerød Privatskole har fået nye brugte møbler fra Rysensteen Gymnasium via et landsdækkende byttenetværk

Der er kommet møbler til Allerød Privatskole fra Rysensteen Gymnasium via et landsdækkende bytte-netværk. Privatfoto

Der er kommet møbler til Allerød Privatskole fra Rysensteen Gymnasium via et landsdækkende bytte-netværk. Privatfoto

Allerød Privatskole har netop fået nye brugte møbler. Møblerne kommer fra Rysensteen Gymnasium i København. Bag dette arrangement står '3R Kontor' i Aarhus. Det skriver allerødnyt.dk og uddyber:

Det eneste af sin art i Danmark
Steffen Høgh, direktør for '3R Kontor', siger: "Vi binder virksomheder sammen – de som skal af med møbler – og de som har brug for møbler, men ikke har økonomien hertil. Her kommer vi ind og hjælper via donationsnetværket – det eneste af sin art i Danmark. Og det giver en god følelse at få lov at give noget væk." 

'3R Kontor' sælger brugte møbler – primært kontormøbler som eksempelvis hævesænkeborde og kontorstole. Virksomheden bygger på en forretningsmodel, som udover almindelig drift og salg af brugte møbler, også indeholder et landsdækkende donationsnetværk.

Indgår i et donationsprojekt
"De brugte møbler, som indgår i donationsprojektet, er typisk møbler, hvor omkostninger til flytning og opbevaring overstiger indtægten ved salg. I stedet for at sende dem til destruktion sætter vi hos '3R Kontor' dem i cirkulation. Det betyder, at de indgår i vores donationsprojekt og dermed kan skoler, foreninger, organisationer og andre få møbler gratis. De skal bare betale fragten," siger Steffen Høgh. 

Alene i 2015 donerede '3R Kontor' møbler til mere end 100 skoler, organisationer og foreninger i Danmark.