80 svømmere til klubmesterskab

Så har der været klubmesterskaber for Sigma Swims svømmeskole i Blovstrød Svømmehal

Seks unge svømmere ved klubmesterskaberne for Sigma Swim svømmeskole. Privatfoto

Seks unge svømmere ved klubmesterskaberne for Sigma Swim svømmeskole. Privatfoto

Lørdag, den 28. maj blev der holdt klubmesterskaber i Blovstrød Svømmehal med 80 små svømmere – hvoraf den yngste deltager var fire år. De allermindste startede på tværs af bassinet, og det var lovligt at svømme med eller uden hjælpemidler. Det skriver allerødnyt.dk og fortsætter:

Efter de mindste svømmere var færdige, skulle de lidt større stille sig op på skamlerne, klar til at springe i, når der var blevet sagt: "på deres pladser, færdige" - og så lød 'skuddet'.

Der blev svømmet om både guld, sølv og bronze, og der blev kåret rigtig mange klubmestre. Der blev klappet og heppet vildt af det talstærke publikum, som bestod af forældre, bedsteforældre og større søskende.

For mange af de yngste svømmere var det første gang med startskud til start, og hvor der blev taget tid. Alle svømmere gik højt op i at gøre det rigtigt. Og de var fantastisk dygtige til det, lyder det fra arrangørerne, der også fortæller, at det var en super god eftermiddag, et rigtig godt begynderstævne - hvor alle kunne være med.

For dem der ikke nåede at tilmelde sig et svømmehold i år, kan svømmefærdighederne stadig nå at blive trænet inden ferien, idet Sigma Swim Allerød holder Aqua Camps i uge 26, 27 og 31.