Krybskytte taget på fersk gerning på det militære område

Skytten blev opdaget på Den Kongelige Livgardes øvelsesterræn og meldt til politiet

En krybskytte blev opdaget på det militære område, da han var i færd med at lede efter en nyskudt sommerbuk. Fotomanipulation: AOB

En krybskytte blev opdaget på det militære område, da han var i færd med at lede efter en nyskudt sommerbuk. Fotomanipulation: AOB

En aften i maj måned var Forsvarets terrænbefalingsmand, seniorsergent Henrik Munck, på kontrol i Den Kongelige Livgardes øvelsesterræn nær Blovstrød. Det skete i forbindelse med opstarten af forårets bukkejagt. Det skriver allerødnyt.dk og fortsætter:

I den forbindelse hørte Henrik Munck et skud fra en retning, hvor der ikke er jagt på øvelsesterrænet. Han løb hurtigt til stedet, hvor han fandt en jæger i gang med at lede efter en nyskudt sommerbuk.

Jægeren forsøgte at flygte fra området, men blev hurtigt standset ved anråb. Forespurgt hvad der foregik, indrømmede jægeren med det samme, at han havde skudt en råbuk på Forsvarets arealer, oplyser Henrik Munck.

Henrik Munck kontaktede straks politiet og indgav en anmeldelse af krybskytten.

Seniorsergenten fortæller, at der tidligere har været meldinger om 'mystiske' skud på øvelsesterrænet.

"Derfor er vi begyndt at kontrollere terrænet i de timer, hvor krybskytter normalt opererer. Vi har jo adgang til kikkerter, som kan se om natten, så vi har gode muligheder for at se, hvad der foregår," siger Henrik Munck.