'Bonava' åbnede i dag salget af boliger i det nye Blovstrød

I dag åbnede Bonava (tidl. NCC-Bolig) for salget af de første 19 boliger i Drabæk Huse - og det blev et tilløbsstykke

Salgschef Kim Poulsen siger: "Det var en super god start, hvor der allerede nu - inden for den første time - blev reserveret 8 boliger." Foto: AOB

Salgschef Kim Poulsen siger: "Det var en super god start, hvor der allerede nu - inden for den første time - blev reserveret 8 boliger." Foto: AOB

Drabæk Huse-bebyggelsen består af 30 1-plans og 48 2-plans rækkehuse. Illustration: Svendborg Architects ApS

Drabæk Huse-bebyggelsen består af 30 1-plans og 48 2-plans rækkehuse. Illustration: Svendborg Architects ApS

I dag kl. 14:00 åbnede 'Bonava' for tilmeldinger fra sin kontor-pavillon på Kongevejen 5 på græsmarkerne ved selve det område, hvor de fremtidige boliger - Drabæk Huse - bliver opført. Der skal i alt opføres 78 rækkehuse, men i første omgang udbydes kun de første 19 boliger. 

Indflytningsklar oktober 2017
De 19 huse, som nu udbydes til salg, har vi på nedenstående plan markeret med et lilla symbol og består af både 1-plans boliger og 2-plans boliger. Senere udbydes resten af boligerne i etaper. De første huse forventes indflytningsklar i oktober 2017, og selve byggeriet starter i løbet af efteråret, men byggemodningen igangsættes allerede efter sommerferien. Priserne ligger fra kr. 2.995.000.

Salgskontoret havde åbent hus i halvanden time, og salgschef Kim Poulsen siger til AOB, at det var en super god start, hvor der allerede nu - inden for den første time - blev reserveret 8 boliger. Og det gode er, at det er alle fire boligtyper, som er valgt. Reservationen gælder en uge, hvorefter der skal indbetales et indskud.

Blandet klientel
"Klientellet er meget blandet, idet ældresegmentet kommer fra en større villa men som nu blot ønsker en mindre bolig, og fra København var der børnefamilier, som gerne vil til det skønne Blovstrød - et smørhul i Nordsjælland!" siger Kim Poulsen og fortsætter:

"Der var så stor tilstrømning til vores åbenthus-arrangement, at bilerne måtte parkere helt ude på Kongevejen, og der kom allerede interesserede, inden vi åbnede, og folk kom også efter, at vi officielt havde lukket. Fremover har vi åbent hver søndag fra kl. 14:00 til 15:00."

Om Bonava
NCC-Bolig har netop ændret navn til 'Bonava', og firmaet fortæller om navneskiftet: Det svenske ord 'bo' symboliserer hjem, og 'nav' samlingspunkt. Det er essensen af, hvem vi er. Vi bygger ikke bare huse - vi skaber hjem og nabolag, hvor mennesker lever deres liv.

Situationsplanen over de i alt 78 boliger. Bolig A og B er i 1-plan (markeret med rød prik) og bolig C og D er i 2-plan. De 19 boliger, der i første omgang er udbudt til salg, er markeret med lilla symbol. Illustration: Bonava. Farvekoder: AOB

Situationsplanen over de i alt 78 boliger. Bolig A og B er i 1-plan (markeret med rød prik) og bolig C og D er i 2-plan. De 19 boliger, der i første omgang er udbudt til salg, er markeret med lilla symbol. Illustration: Bonava. Farvekoder: AOB

De mange plancher blev nøje studeret af de potentielle købere. Foto AOB

De mange plancher blev nøje studeret af de potentielle købere. Foto AOB

Bonava havde med med flag markeret i marken, hvor de forskellige boliger ville blive opført. Foto: AOB

Bonava havde med med flag markeret i marken, hvor de forskellige boliger ville blive opført. Foto: AOB