Lær at grille rigtig - helt fra bunden!

Webers grillakademi afholder lærerigt grillkursus hos XL-byg på Sortemosevej

Webers egne grillmestre tager dig med på en gastronomisk udflugt. Grilleksperterne står ved din side hele vejen og lader dig fejle, opleve og i sidste ende sejre ved grillen.

Webers egne grillmestre tager dig med på en gastronomisk udflugt. Grilleksperterne står ved din side hele vejen og lader dig fejle, opleve og i sidste ende sejre ved grillen.

Har du altid drømt om at lære at grille helt fra bunden - eller trænger du bare til ny inspiration og et par gode fiduser? Webers grillakademi afholder lærerige grillkurser og kommer nu til XL-byg på Sortemosevej for grillere på alle niveauer, der gerne vil have mere ud af deres grill. Arrangementet afholdes lørdag, den 11. juni kl. 11:00-14:00.

En gastronomisk udflugt
Webers egne grillmestre tager dig med på en gastronomisk udflugt, der kunne gå til original amerikansk barbecue, røg-specialiteter, julesmåkager, vildt, fisk eller noget helt andet. Grillmestrene står ved din side hele vejen og lader dig fejle, opleve og i sidste ende sejre ved grillen.

Du møder andre grillere med samme interesse som dig selv, så der er garanti for gedigen grillhygge, hvor der bliver delt erfaringer og fortalt røverhistorier henover briketternes varme skær. Og du vil tage hjem med en fed oplevelse, nye bekendtskaber og inspirerende viden om grillens gastronomiske univers.

"Tag gerne din grillmakker med, så I sammen kan afprøve nyt grilltilbehør og få en ekstraordinær oplevelse. Jeres nyhøstede erfaringer er lige til at tage med hjem på terrassen," lyder opfordringen.

Danskerne det mest grillende folkefærd
"Vi ved, at danskerne er det mest grillende folkefærd i verden i forhold til befolkningens størrelse, og alligevel blev vi meget positivt overraskede over den store interesse sidste år. Flere end 94 pct. af deltagerne meldte tilbage, at de gerne ville deltage på grillskolen igen. Så der var ingen tvivl om, at vi også i 2016 skulle tage rundt i landet og gøre danskerne endnu mere fortrolige med at grille," siger Martin Mygdam, Event & Education Manager hos Weber.

Det er derfor et gennemprøvet koncept, der venter dette års deltagere, som i øvrigt kan se frem til at blive modtaget og undervist af det samme stærke team, der gjorde sidste års Tour til en succes.

Afprøv en hel ny briket
Grillkurserne foregår som en blanding af praktik ved grillene og grillkokkenes demonstration af teknik og produkter, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af de tre timer, som kurset varer.

I år kan deltagerne blandt andet glæde sig til at afprøve en helt ny briket, som udmærker sig ved kort optændningstid og høj, vedvarende temperatur, og en '2-i-1 Stegt flæsk-holder'.

Tilmelding
Husk! Tilmelding sker på Weber.com, og der er 40 pladser på hvert kursus.