Opdatering fra 'Sikker i Blovstrød'

Facebookgruppen 'Sikker i Blovstrød' har nu 337 medlemmer

Sommerferien nærmer sig: Bliv klogere på tyverisikring af hjemmet og mød op til Allerød Kommunes borgermøde sammen med Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd. Mødet afholdes på mandag, den 30. maj kl. 19:00 i Lillerødhallerne.

Sommerferien nærmer sig: Bliv klogere på tyverisikring af hjemmet og mød op til Allerød Kommunes borgermøde sammen med Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd. Mødet afholdes på mandag, den 30. maj kl. 19:00 i Lillerødhallerne.

Gitte Damgård - fra 'Sikker i Blovstrød' - oplyser, at der pt. er 434 med på Nabohjælp-systemet (www.Nabohjælp) og der er 337 der er med i facebookgruppen.

Gitte Damgård siger i øvrigt: "For de, der ønsker at høre om hvad der sker på det forebyggende område og som endnu ikke har deltaget på et af de fine borgermøder i Allerød, så er der mulighed for at komme i Lillerødhallerne nu på mandag, den 30. maj  kl. 19:00 - 20:30 og få gode input fra bl.a. Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd.