Truede med kniv i Center Sandholm

En 17-årig fuld asylansøger løb truende rundt med en kniv i Sandholmlejren

Mandag aften var der igen ballade i Modtagecenter Sandholm, da en 17-årig asylansøger - ifølge Nordsjællands Politi - løb truende rundt med en kniv. Arkivfoto: AOB

Mandag aften var der igen ballade i Modtagecenter Sandholm, da en 17-årig asylansøger - ifølge Nordsjællands Politi - løb truende rundt med en kniv. Arkivfoto: AOB

Mandag aften var der igen ballade i Center Sandholm. Politiet oplyser, at en 17-årig ung, mandlig asylansøger løb mandag aften truende rundt med kniv på Center Sandholm. Imens råbte han på arabisk, at han ville slå ihjel.

Politiet blev tilkaldt, men da den 17-årige asylansøger ikke havde truet nogen konkret, så blev der ikke rejst en sag. Det blev dog konstateret, at personen var meget påvirket af alkohol, så han blev kørt på stationen til afrusning i Helsingør Arrest.