To villaindbrud i Blovstrød

Omkring den 20. og 22. maj har der været to indbrud i Blovstrød

Der har været flere ubudne gæster her i Blovstrød de seneste dage.

Der har været flere ubudne gæster her i Blovstrød de seneste dage.

Lucernevej - 20. maj
Mellem den 20. maj kl. 16:00 og den 22. maj kl. 11:35 har en tyv brudt et vindue op til et værelse i en villa på Lucernevej. Politiet skriver i døgnrapporten, at der er stjålet højttalere.

Hvedevænget - 21. maj
Fra Hvedevænget er der fra en villa stjålet sølvtøj, smykker og kontanter fra en udboret boks. Indbruddet er ifølge politiet sket mellem 21. maj kl. 16:00 og næste dag kl. 14:00. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude i en skydedør.

Sikker i Blovstrød
Sommeren er så småt startet med nye indbrud, og i den forbindelse skriver Gitte Damgård fra 'Sikker i Blovstrød': 
Der har igen været adskillige indbrud her i Blovstrød og forsøg på indbrud i maj, så  fra SIB tænker jeg, der gerne må lyde en opfordring om at huske at låse garager og døre mm. og desuden holde meget øje med eget hus, naboen og vejen.

Orienteringsmøde
Dermed følger også en opfordring til at melde sig på www.Nabohjælp.dk, hvor der sendes varslinger rundt, som gør, at vi alle er på tæerne på den gode måde.  Og mht. nabohjælp: Der er møde i Centerhallen i morgen, tirsdag kl. 19:00 - 20:30, hvis nogen har lyst til at møde op og høre med. Det sidste orienteringsmøde afholdes i Lillerødhallerne mandag, den 30. maj kl. 19:00 – 20:30.