Spændende engelsksproget gudstjeneste på tværs i Blovstrød

Gudstjenesten holdes som følge af et samarbejde med Folkekirkens Tværkulturelle Center

Blovstrød Kirke bliver den 29. maj rammen om en engelsksproget gudstjeneste. Foto: AOB

Blovstrød Kirke bliver den 29. maj rammen om en engelsksproget gudstjeneste. Foto: AOB

To af landets største asylcentre ligger i Blovstrød Sogn
En stor del af de mange asylansøgere, der i disse år kommer til Danmark, har en kristen baggrund. To af landets største asylcentre ligger i Blovstrød Sogn og derfor har Blovstrød Kirke valgt at indgå i et samarbejde med Folkekirkens Tværkulturelle Center om gudstjenester, hedder det i en pressemeddelelse fra kirken. 

Møde kristne fra hele verden
Der afholdes derfor engelsksproget gudstjeneste i Blovstrød Kirke søndag, den 29. maj kl. 14:30. For danskere vil det være en spændende mulighed for at møde kristne fra hele verden og prøve at fejre gudstjeneste på en anderledes måde. Og for asylansøgere vil det være en mulighed for at møde den danske folkekirke på et – i højere grad end dansk - forståeligt sprog. 

Sognepræst Kristine K. Ravn er leder af gudstjenesten og ph.d. i filosofi Johannes A. Steenbuch vil stå for prædiken. Efter gudstjenesten vil der være kaffe og samvær i sognegården, og alle er meget velkomne!