Unge og narko

I flere områder i Lillerød sælges der narko til de unge - gælder det også til børn, som bor i Blovstrød?

Der sælges narko til unge mange steder i Lillerød - er det også til de unge, som bor i Blovstrød?

Der sælges narko til unge mange steder i Lillerød - er det også til de unge, som bor i Blovstrød?

En af vore læsere gør opmærksom på, at i flere Facebook-grupper fortælles det, at der sælges narko på Allerød Station, ved fitness-centret ved stationen, ved Farumhus og nu også ved Allerød Gymnasiet og ved Menu, som ligger lige ved siden af skolen.

Politiet er orienteret og er 'på', men har desværre ikke fanget nogen narkohandlere endnu.

Der er ikke umiddelbart salg af narko i Blovstrød, men vi fortæller denne historie, for der kan meget vel være Blovstrød-forældre, som har børn, der færdes i ovennævnte områder, og forældrene burde måske tage en snak med sine unge.