Allerød Privatskole ansætter den første lærer - et velkendt ansigt i Allerød og Blovstrød

På søndag holder skolen igen 'Åbent Hus', og her vil man kunne hilse på den første ansatte lærer, John Ingerslev

På søndag afholder privatskolen igen 'Åbent hus', hvor man kan hilse på John Ingerslev. Da håndværkerne er begyndt på ombygningerne, vil der være begrænset adgang til visse dele af skolen. Stort foto: AOB

På søndag afholder privatskolen igen 'Åbent hus', hvor man kan hilse på John Ingerslev. Da håndværkerne er begyndt på ombygningerne, vil der være begrænset adgang til visse dele af skolen. Stort foto: AOB

Tingene går nu hurtigt - Allerød Privatskole har netop indgået en aftale med John Ingerslev, om at han bliver lærer på Allerød Privatskole - og skolen er meget glad for at kunne byde en meget lokal lærer velkommen.
 
"Privatskolen afholder 'Åbnet hus' igen her på søndag, den 1. maj, og har man lyst til at se eller gense Ny Allerødgård her i Blovstrød, er alle velkomne til at kigge forbi på Sortemosevej 15 mellem kl. 15:00 og 17:00," siger Michael Nørregaard.
 
Til 'Åbent hus' vil John Ingerslev, skoleleder Mikkel Kofod Løvenhøj og initiativgruppen være til stede. Da håndværkerne imidlertid er gået i gang med forberedelserne til den kommende ombygning, vil der være begrænset adgang til visse dele af skolen.

John Ingerslev
John Ingerslev er pr. 1. august ansat som skolelærer på Allerød Privatskole. John er uddannet skolelærer i 1984 med linjefag i dansk, idræt, svømning og drama, og han har siden 1995 været skolelærer på en af Allerøds skoler i midtbyen. Ved siden af arbejdet har han i 35 år været fodboldtræner, hovedsageligt i Allerød Fodbold Klub, hvor han tidligere var sportschef og fortsat er træner.

John Ingerslev har desuden været med til at starte Lillerød Revyen op, og han har i den forbindelse været såvel skuespiller som tekstforfatter. Disse kompetencer har han også benyttet i skolen, hvor han har instrueret musicals med de ældste elever – og har selv spillet med i og instrueret mange teaterstykker på Musikskolen. Sammen med de ældste elever har han også været med til at udvikle den digitale legeplads – Legebjerget i Ravnsholtskoven.

John holder sig aktiv ved cykling, løb og fitness – gerne sammen med sin hustru, Dorthe.

Skoleleder Mikkel Kofod Løvenhøj og inititativgruppen glæder sig over, at John har takket ja til stillingen og ser frem til samarbejdet.