Kongerækken i sognegården

Den danske kongerække kan opleves på en helt ny måde i Blovstrød Sognegård, når Asser Amdissen holder et underholdende foredrag om de danske konger

I Asser Amdissens foredrag er det ikke vigtigt med årstallene og numrene, men fokus er sat på at fortælle de gode historier, som er til at huske og gøre kongerækken levende.

I Asser Amdissens foredrag er det ikke vigtigt med årstallene og numrene, men fokus er sat på at fortælle de gode historier, som er til at huske og gøre kongerækken levende.

Torsdag, den 26. maj kl. 19:30 holder Asser Amdissen foredrag i Blovstrød Sognegård om den danske kongerække. Gennem århundreder er den danske ungdom blevet plaget med kongerækken - og det er faktisk en skam.

Den danske kongefamilie er en af de få familier, som vi faktisk ved noget om tilbage i tiden. Kilderne er gode, og vi får de gode historier foræret. I foredraget er det ikke vigtigt med årstallene og numrene, men fokus er sat på at fortælle de gode historier, som er til at huske og gøre kongerækken levende.

Vi ser på billeder af alle kongerne og hører blandt andet historierne om Christian VI’s mere end 100 børn, om bigamisten Frederik IV, om den sindssyge Christian VII og om kærlighedsdramaet mellem Christian II og Dyveke.

Det hele i højt tempo, så der med garanti ikke er en eneste der vil kede sig.