Snittet i ansigtet i Sandholmlejren

En 54-årig mand kom på skadestuen og tre mænd skal i grundlovsforhør efter en episode i Center Sandholm

Tre mænd anholdt i Center Sandholm og skal fremstilles i grundlovsforhør i dag. Foto: AOB

Tre mænd anholdt i Center Sandholm og skal fremstilles i grundlovsforhør i dag. Foto: AOB

Ifølge Nordsjællands Politi er tre mænd anholdt og skal fremstilles i grundlovsforhør i dag klokken 13:00. De er sigtet for drabsforsøg, da de sent onsdag aften skulle have snittet en 54-årig mand i ansigtet med enten en kniv eller noget glas.

Den 54-årige mand blev efterfølgende kørt på sygehuset for at modtage behandling. De tre mænd på henholdsvis 17, 22 og 28 år blev alle anholdt.

De bliver fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, oplyser Nordsjællands Politi.

OPDATERET:
Ekstrabladet supplerer med oplysninger:
"De har siddet og drukket på et værelse, og det udvikler sig. En af de unge mænd og den forurettede har tidligere haft et internt opgør. I aftes kulminerer det så med, at de tre unge mænd forsøger at holde manden fast. De skærer i ham med et potteskår," forklarer politikommissær Henrik Gunst til Ekstra Bladet.
Den ældre mand fik sin øreflip skåret af, samt et 8 centimeter langt snitsår fra øret og ned af kinden. Efter overfaldet forsøgte en af de sigtede at flygte fra asylcentret, men blev stoppet af en politihund.