Sigma Swims unge trænere har gennemført en supplerende uddanelse

Sigma Swims svømmeskole højner kvaliteten, idet syv unge trænere har gennemført en opkvalificering

Gennem det sidste halve år har syv unge trænere hos Sigma Swim gennemført en uddannelse med fokus på både børns udvikling, pædagogik og svømmeteknik. Arkivfoto: AOB

Gennem det sidste halve år har syv unge trænere hos Sigma Swim gennemført en uddannelse med fokus på både børns udvikling, pædagogik og svømmeteknik. Arkivfoto: AOB

Stigende fokus på kvaliteten
Syv unge trænere hos Sigma Swim har gennemført en uddannelse med fokus på både børns udvikling, pædagogik og svømmeteknik. Det er sket igennem det seneste halve år, hvor der i Sigma Swim Allerød har været et stigende fokus på kvaliteten i svømmeskolen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis og uddyber:

Alle syv bestod
Uddannelsen består af 84 lektioner med læring om både børns fysiske, sociale og motoriske udvikling samt træningsplanlægning, pædagogik og naturligvis svømmearternes grundprincipper. Den blev afsluttet med en eksamensopgave, som alle syv bestod.

Glad for opkvalificeringen
Amtsavisen skriver videre: Klubdirektør Mia Hyldahl er glad for opkvalificeringen af de unge trænere i klubben. "Jeg er stolt af at have unge mennesker ansat, som har lyst og motivation til at øge deres viden og styrke deres kompetencer med det formål at ville lære børn at svømme.

Svømning er en grundfærdighed
For os i svømmeklubben anses svømning som værende en grundfærdighed på lige fod med for eksempel at cykle og løbe. Derfor er det helt essentielt, at vi får lært så mange børn som muligt at svømme på en tryg, sikker og højt kvalificeret måde," siger klubdirektøren.