Vi mangler dig!

Seniorspiller Fredrik Svarre fra Blovstrød IF har gjort et opslag på Facebook. Han efterlyser friske fodboldspillere

Frederik Svarre siger "Vi står overfor en ny sæson, hvor vi er rykket fra SBU serie 2 op i serie 1. Vi har rammerene men mangler et par holdkammerater."

Frederik Svarre siger "Vi står overfor en ny sæson, hvor vi er rykket fra SBU serie 2 op i serie 1. Vi har rammerene men mangler et par holdkammerater."

Seniorspiller Fredrik Svarre har gjort et opslag på Facebook. Han skriver: "Vi mangler lige dig i Blovstrød IF!"

Frederik skriver videre: "Vi står overfor en ny sæson hvor vi er rykket fra SBU serie 2 op i serie 1 - i vinterpausen har vi mistet 4-5 stamspillere og er plaget af lidt skader her i opstarten. Det har gjort ondt på vores i forvejen smalle trup. Det er lidt frustrerende - vi har rammerene men mangler et par holdkammerater :-)

Blovstrød IF tilbyder alt hvad man kan tænke sig og pt. er vi 5 der kører fra København til kamp og træning 3 gange om ugen, og ja selvfølgelig er det langt, og det er ikke altid lige sjovt - men det er heller ikke uden grund vi bliver ved.

Vi har et nyt træningsanlæg med både kunst og græsbaner. Vi har fået to nye top-trænere, Thomas Rytter og Thomas Max Hansen, og vi har en bestyrelse, der sørger for, at vi altid har nye bolde og redskaber - super god stemning i truppen og rigtig godt kammeratskab!!

Der tilbydes i grove træk:
- TOP kvalificeret træning.
- SBU Serie1 bold.
- Fysioterapeut til rådighed ved skader.
- Massør til rådighed ved skader og
- en masse gode mennesker.

Så er der ikke nogen, der er lidt "in between" eller i periferien i en anden klub, der har lyst til at prøve noget nyt?

Jeg selv er et levende eksempel på, at du ikke behøver være verdens bedste fodboldspiller!! -man kommer langt med gå-på-mod.

Vi træner hver tirsdag og torsdag, klokken 18:30, og træningen foregår på Blovstrødhallens kunstgræsbane, Sortemosevej 20, 3450 Allerød."