To 16-årige brødre fra Center Sandholm sigtet for indbrud

Tyverierne blev opdaget langfredag i forbindelse med et slagsmål i Sandholmlejren, som de to unge libyere var involveret i

Tyverierne blev opdaget langfredag i forbindelse med et slagsmål i Sandholmlejren. Arkivfoto: AOB

Tyverierne blev opdaget langfredag i forbindelse med et slagsmål i Sandholmlejren. Arkivfoto: AOB

To 16-årige libyske brødre, der er asylansøgere og bor i Center Sandholm, er blevet varetægtsfængslet for to indbrud i Lillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis og uddyber:

Tyverierne blev opdaget langfredag i forbindelse med et slagsmål, de to unge libyere var involveret i, mellem asylansøgere i Center Sandholm, og som blev anmeldt til politiet, oplyser Nordsjællands Politi.

Vagtchef Ulrik Lindén fra Nordsjællands Politi fortæller videre: "På de to unges værelser blev der fundet koster fra indbrud, der var foregået samme dag - tøj, computer, fotografiapparat og personlige breve, hvor forurettedes navn stod på.

De to brødre er ikke tvillinger, men har samme far. De blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, hvor en dommer imødekom anklagemyndighedens krav om varetægtsfængsling, hvilket drengene er blevet frem til den 14. april.