Børne-idrætteten i Blovstrødhallen udsat endnu en gang

Børneidrætten må aflyses endnu en gang, da Blovstrødhallen bliver optaget af håndbold, men som erstatning har man nu fået en ny tid: søndag, den 10. april

"Det er en ommer," siger Poul Møller Hansen. "Det viste sig efterfølgende, at Blovstrødhallen den 3. april var optaget af håndbold, hvorfor vi må flytte børneidrætten til søndag den 10. april."    Blovstrød Idrætsforening har i vinterens løb arrangeret legestue/børneidræt på flere søndage. I år var der afsat fire søndage til dette gratis arrangement, og den sidste søndag i denne omgang skulle oprindeligt have været, den 20. marts, men den måtte beklageligvis aflyses pga. en hundeudstilling i hallen og den følgende søndag af håndbold.  Formanden for Blovstrød Idrætsforening, Poul Møller Hansen, fortæller, at idrætsforeningen derfor - som erstatning - har fået en ny tid til søndag, den 10. april. Fra klokken 9:30 til 10:30.  Børne-idrætten er et gratis tilbud fra Blovstrød Idrætsforening til alle børn op til 8 år. Man leger med idræt, har det sjovt og får sved på panden, og der vil være flere forskellige lege og aktiviteter for børnene. Det foregår alt sammen i Blovstrødhallen, og der er intet medlemskab eller andre forpligtelser, og børnene kan rolig tage sine forældre med.

"Det er en ommer," siger Poul Møller Hansen. "Det viste sig efterfølgende, at Blovstrødhallen den 3. april var optaget af håndbold, hvorfor vi må flytte børneidrætten til søndag den 10. april."

Blovstrød Idrætsforening har i vinterens løb arrangeret legestue/børneidræt på flere søndage. I år var der afsat fire søndage til dette gratis arrangement, og den sidste søndag i denne omgang skulle oprindeligt have været, den 20. marts, men den måtte beklageligvis aflyses pga. en hundeudstilling i hallen og den følgende søndag af håndbold.

Formanden for Blovstrød Idrætsforening, Poul Møller Hansen, fortæller, at idrætsforeningen derfor - som erstatning - har fået en ny tid til søndag, den 10. april. Fra klokken 9:30 til 10:30.

Børne-idrætten er et gratis tilbud fra Blovstrød Idrætsforening til alle børn op til 8 år. Man leger med idræt, har det sjovt og får sved på panden, og der vil være flere forskellige lege og aktiviteter for børnene. Det foregår alt sammen i Blovstrødhallen, og der er intet medlemskab eller andre forpligtelser, og børnene kan rolig tage sine forældre med.