Hvornår kommer de lokale politikere på banen?

En Blovstrød-borger har kraftigt opfordret de lokale politikere til at 'komme ud af starthullerne' mht. at hjælpe den lille Blovstrød-bager

I næsten to uger har bagermesteren måtte holde lukket pga. af entreprenøren ikke kunne gøre sig færdig foran bagerbutikken. Bagermester Kevin Jørgensen siger: "I øjeblikket taber vi hver dag penge på dette vejprojekt. Foto: AOB

I næsten to uger har bagermesteren måtte holde lukket pga. af entreprenøren ikke kunne gøre sig færdig foran bagerbutikken. Bagermester Kevin Jørgensen siger: "I øjeblikket taber vi hver dag penge på dette vejprojekt. Foto: AOB

Vi har modtaget et indlæg fra Blovstrød-borgeren, Stig Kargaard, som skriver:

"Der har været skrevet meget om bageren på det sidste - dog er der en gruppe, der er meget tavse, nemlig alle vore politikere med bopæl i Blovstrød, og som op til kommunevalg ikke ved alt det gode, de vil gøre for os.

Er det ikke på tide, de kommer på banen, og får kommunen til at slå i bordet overfor entreprenøren? Havde det været henne ved Netto, det samme var foregået, var det blevet ordnet i et snuptag, nu er det bare en lille bager. Se så lige at komme ud af starthullerne!"