Privatskolen i Blovstrød starter om 6 måneder

Det er nu helt sikkert, at Allerød Privatskole starter til sommer i år og på Ny Allerødgård i Blovstrød

Allerød privatskole har netop opsat to store skilte, som fortæller, at skolen åbner til sommer. Foto: AOB

Allerød privatskole har netop opsat to store skilte, som fortæller, at skolen åbner til sommer. Foto: AOB

Foran Ny Allerødgård i Blovstrød er der nu opsat to skilte, som fortæller, at Allerød Privatskole åbner til august 2016. Man har mulighed for at kontakte skolen pr. telefon på  60 668 669, og man kan i øvrigt gå ind på skolens hjemmeside på  www.alleroedprivatskole.dk. 

På søndag er der åbent hus på Ny Allerødgård fra kl. 10:00 til kl. 12:00, hvor man kan få flere oplysninger og se på lokaliteterne, ligesom der er udarbejdet en plan, som viser, hvordan skolen har tænkt at indrettet klasseværelserne.