Kan vi hjælpe Blovstrød-bageren?

Flere Blovstrød-borgere er foragede over den måde entreprenøren ved Kongevejen har behandlet vor lokale bager på, og en læser har oprette en støtte-konto og skrevet til AOB

Det er trods alt heldigt, at der er tale om en 2-lagsrude, hvor det kun er det yderste lag glas, der er blevet beskadiget, men selvrisikoen for bageren er på 8.000 kr. Foto: AOB

Det er trods alt heldigt, at der er tale om en 2-lagsrude, hvor det kun er det yderste lag glas, der er blevet beskadiget, men selvrisikoen for bageren er på 8.000 kr. Foto: AOB

En af vore læsere, Hanne Hauberg, beretter til redaktionen:
"Jeg bliver nødt til at skrive til AOBs redaktion om mine oplevelse med, hvad der foregår for vores bager p.t."

Lukket i næsten 2 uger
Ikke nok med de måtte holde lukket først en hel uge i januar af hensyn til entreprenørens arbejde med det nye fortov, og i sidste uge måtte de lukke i 4 hverdage, med tabt arbejdsfortjeneste til følge. Og så har den hårdt prøvede bager fået sit vindue smadret. Det koster bageren 8.000,- kr. i selvrisiko at få et nyt butiksrude isat.

Kender ikke noget til den knuste rude
Man er tilbøjelig til at tænke, at det er en arbejdsskade, forårsaget af arbejdet på Kongevejen, men entreprenørfirmaet Barslund A/S vil ikke tage ansvaret, til trods for at der ud for vinduet var et afspærret område, hvor kun entreprenøren måtte arbejde, og bageriet havde lukket. Da skaden er sket i entreprenørens arbejdstid, mener bagermesteren og naboerne, at så kan der kun være tale om, at det er entreprenøren, som har været uheldig.

Omsætningen falder
Bagerdamen er rigtig ked af det, omsætningen i hverdagen går ned, ydermere sørger Barslund ikke for, at pladsen foran forretning bliver prioriteret først, og situationen har nu stået på siden januar måned.

Kan vi hjælpe bageren?
Nu er Hanne Haubergs spørgsmål: "Kan vi i Blovstrød oprette en indsamling for at komme den betrængte bager til hjælp? Vi skulle jo nødig have, at de mister lysten til at drive virksomhed her i Blovstrød."

Støtte-konto
Efter flere opfordringer har Hanne Hauberg nu oprettet en "Hjælp-bager-konto", hvor man kan indsætte et støttebeløb til Rustik-bageren. Konto-nummeret er: 4130-4130636608.

AOB har kontaktet entreprenøren
AOB har skrevet til formanden, Peter Brauer Andersen, fra Barslund A/S for at høre hans version af sagen, men endnu har vi ikke fået nogen tilbagemelding.