Overvældende stor tilslutning til privatskolen i Blovstrød der opretter børn i alle klasser fra 0. til 8. klasse

Som oprindeligt planlagt starter der børn fra 0.-8. klasse efter sommerferien på privatskolen i Blovstrød

Den første runde af indskrivninger har deadline i dag, fredag, den 26. februar - derefter vil man gå videre til de mange nye opskrivninger til ventelisten, som man har modtaget i løbet af februar måned. Foto: AOB

Den første runde af indskrivninger har deadline i dag, fredag, den 26. februar - derefter vil man gå videre til de mange nye opskrivninger til ventelisten, som man har modtaget i løbet af februar måned. Foto: AOB

Med baggrunden i de mange indskrivninger, som Allerød Privatskole har modtaget, kan man nu melde ud, at alle årgange fra 0. til 8. klasse bliver oprettet efter sommerferien, og på flere af årgangene vil der være to spor, og fra skoleåret 2017-2018, vil skolen være en fuldt udbygget skole med klasser fra 0. til 9. klasse. 

"Den første runde af indskrivninger, som vi husstandsomdelte 31. januar, har deadline her i dag, fredag, den 26. februar for indskrivning - og derefter vil vi gå videre til de mange nye opskrivninger til ventelisten, som vi har modtaget i løbet af februar måned - og invitere disse elever til indskrivning," skriver privatskolen og fortsætter:

"Vi har dog stadig plads på alle årgangene til flere elever - og er meget glade og taknemmelige for at den fortsatte store opbakning til Allerød Privatskole."

Der har allerede været et nyt informationsmøde på skolen i onsdags, den 23. februar om aftenen. Her var der også mulighed for at møde skolens kommende leder Mikkel Kofod Løvenhøj og høre hans visioner og tanker for skolen.