En irriterende detalje

Der er Netto-kunder, som er irriteret over, at man ikke kan nå 'varedeleren' (den der adskiller de enkelte kunders varer), når man har lagt sine varer op på båndet

Den skinne, som holder 'varedeleren' - der adskiller de enkelte kunders varer - bør forlænges ca. 1,5 meter (jf. den punkterede linje på fotoet). Det vil hindre irritationen for de kunder, som står i køen og gerne vil lægge sine varer op på båndet og give plads til den næste kundes varer. Foto: AOB

Den skinne, som holder 'varedeleren' - der adskiller de enkelte kunders varer - bør forlænges ca. 1,5 meter (jf. den punkterede linje på fotoet). Det vil hindre irritationen for de kunder, som står i køen og gerne vil lægge sine varer op på båndet og give plads til den næste kundes varer. Foto: AOB

Vi har fået henvendelser fra Blovstrød-borgere vedr. nogle detaljer ved Nettos kasser, som irriterer meget. Det drejer som om den skinne, som holder 'varedeleren', er al for kort, så man ikke kan afslutte sin vareoplægning på båndet, før man næsten er kommet helt hen til selve kassedamen.

En af klagerne skriver:
"Jeg kan godt lide at handle i Netto på Kongevejen her i Blovstrød. Man kan få de fleste af de dagligvarer man ønsker, men nå jeg kommer hen til kassen og lægger min varer op på båndet, kan jeg ikke nå 'varedeleren', fordi, den skinne de ligger på, er alt for kort. Den næste kunde kan således ikke lægge sine varer op på båndet uden at blande dem med mine varer.

Det er ufatteligt, at Netto ikke for længst har set dette problem, og kan AOB ikke kontakte Netto for at få en fornuftig forklaring?"

 AOB har efterfølgende taget sagen op, og vi har kontaktet Nettos inventar-afdeling.

Netto-inventar lytter til kritikken
Vi fik meget hurtigt svar tilbage fra inventar-afdelingen, som siger: "Vi synes også selv, at det er fornuftigt at gøre kanten, hvor man tager varedeleren fra, længere. Netop derfor blev denne del prioriteret højt, da vi for nogle år tilbage udviklede en ny type kassedisk."

Netto-Blovstrød får forlænget skinnen
Netto siger videre: "Der er ikke planer om, at butikken i Blovstrød skal have denne type kassedisk foreløbig, men vi vil alligevel gerne imødese Blovstrød-kundernes ønske, så vi får derfor monteret nogle længere kanter inden så længe."

AOB: Det kan en gang imellem godt betale sig at klage!