En smukkere Kongevej

Allerød Kommune skilter med, at "Kongevejen i Blovstrød bliver smukkere og mere sikker"

Den renoverede Kongevej bliver både smukkere og mere sikker - det håber vi alle, hvilket Allerød Kommune nu også skilter med. Foto: AOB

Den renoverede Kongevej bliver både smukkere og mere sikker - det håber vi alle, hvilket Allerød Kommune nu også skilter med. Foto: AOB

Der er sikkert ikke den Blovstrødborger, som ikke er blevet opmærksom på, at nu sker der en masse arbejde på Kongevejen - og til dels også på en del af Sortemosevej, idet renoveringsarbejdet rigtig er gået i gang igen, efter den sne og frost vi havde tidligere i januar måned.

De mange gravemaskiner arbejder flere steder, og det ene fortov og cykelsti er på en lang strækning helt lukket, og gående og cyklister henvises derfor til modsatte fortov/cykelsti. På Sortemosevej gælder det bl.a. flytning af busstoppesteder og anlæg af supercykelstier - helt frem til Lillerød. 

I forbindelse med renoveringsarbejdet har Allerød Kommune opsat to store og fine orienteringstavler, hvor der står: "Kongevejen i Blovstrød bliver smukkere og mere sikker. Kørebane, supercykelsti og fortov skal renoveres til glæde for dig".

Endvidere oplyser man, at det forventes, at arbejdet afsluttes inden sommerferien i år. Og sluttelig skriver man: "Tak for tålmodigheden".

Mht. at arbejdet forventes afsluttes inden sommerferien, så gælder det ikke plantningen af de mange tæer. Entreprenøren, Barslund A/S, har overfor AOB oplyst, at dette sker først til efteråret, for at sikre at træerne får en ordentlig opstart. Hvis man planter dem midt i sommervarmen, skal træerne konstant vandes for at give en ordentlig vækst.  

Hvis man som bilist i forbifarten ikke kan nå at læse hele teksten, er her den fine informationstavle, som fortæller, at Kongevejen bliver smukkere og mere sikker. Foto AOB

Hvis man som bilist i forbifarten ikke kan nå at læse hele teksten, er her den fine informationstavle, som fortæller, at Kongevejen bliver smukkere og mere sikker. Foto AOB