GODT NYTÅR!

‘Alt Om Blovstrød’s redaktion ønsker alle vore læsere et rigtig godt og lyst Nytår

Vi ønsker alle vore læsere et rigtig godt og lyst Nytår, og vi håber, at vi også i det nye år får ligeså megen kontakt med Blovstrød-borgerne, som vi har haft i år. 

Vi kan klart se, at flere og flere dagligt taster ind på blovstroed.dk, og vi registrerer samtidig, at kontakten til redaktionen bliver mere og mere udbygget. På Facebook havde vi ved sidste nytår 335 personer, som synes godt om Alt Om Blovstrød - men i år er dette tal steget med lige netop 200 til 535 personer, der synes godt om vor hjemmeside! Det er jo rigtig dejligt og gør, at vi vil fortsætte vort arbejde med hjemmesiden og skrive endnu flere lokale nyheder suppleret med fotos.

I 2017 har AOB den 5. juni 10 års fødselsdag - så det ser vi frem til at fejre på behørig vis.

Hvis du også synes godt om hjemmesiden, så markér det på vor Facebook-side.