Borgermødet i Blovstrød

Den 19. januar arrangerer Allerød Kommune et stort orienterende møde på Blovstrød Skole, hvor der bliver dialog med Blovstrød-borgerne om byens fremtid 

En ganske stor del af boligudbygningen i Allerød Kommune sker i Blovstrød, hvilket vil tilføre vor by nyt liv. Kommunen indbyder i den forbindelse Blovstrød-borgerne til et orienterende møde på Blovstrød Skole. Grafik: AOB

En ganske stor del af boligudbygningen i Allerød Kommune sker i Blovstrød, hvilket vil tilføre vor by nyt liv. Kommunen indbyder i den forbindelse Blovstrød-borgerne til et orienterende møde på Blovstrød Skole. Grafik: AOB

BORGERMØDE  Som vi tidligere har nævnt, inviterer Allerød Kommune til borgermøde for Blovstrød-borgerne torsdag, den 19. januar. Man vil bl.a. fortælle om de fire store boligprojekter, der er planlagt vest for Kongevejen: 1) 'Drabæk Huse', præstejordens to boligområder: 2) 'Frugtlunden' og 3) 'Grønningen' samt bebyggelsen 4) 'Ved Teglskoven'. I den forbindelse har kommunen nu udsendt en pressemeddelelse, som lyder:

Orienteringsmøde om boligudbygning i Blovstrød
I forbindelse med høringen af lokalplaner for Grønningen og Teglskoven afholder Allerød Kommune orienteringsmøde for borgere torsdag den 19. januar mellem kl. 19:00 og 21:00. Mødet bliver afholdt i Festsalen på Blovstrød Skole.

På mødet vil planerne for områderne nemlig blive præsenteret, og der vil samtidig være mulighed for at få mere information om boligerne i Drabæk Huse og saneringen af Kongevejen.
 
Aftenen er opdelt i to etaper, hvor første halve time består af en kort velkomst ved Jesper Hammer samt to korte oplæg af henholdsvis White Arkitekter og Land Development, der præsenterer de to projekter i høring.
 
Derefter vil der være mulighed for at besøge boderne, hvor hvert projekt vil blive præsenteret nærmere. Til aftenens arrangement er det derfor muligt at komme i dialog med White arkitekter og LejerBo om Teglskoven, Land Development og HusCompagniet om Grønningen, Bonava om Drabæk Huse samt Allerød Kommune.
 
Eventuelle indsigelser til de to lokalplaner i høringen kan også indleveres på borgermødet.

De store visioner
"Jeg vil opfordre alle interesserede til at komme forbi. Det er jo en oplagt mulighed for at se lidt nærmere på de store visioner, vi i byrådet har for Blovstrød," siger formanden for Teknik- og Planudvalget, Jesper Hammer til allerødnyt.dk.