Hjerteforeningen byder på nytårstur

Serviceoplysning til Blovstrød-borgerne: Hjerteforeningens lokalkomité håber, at både store og små vil gå med på den 3 km friske skovtur

"Byd 2017 velkommen med en frisk gåtur" siger Hjerteforeningen.

"Byd 2017 velkommen med en frisk gåtur" siger Hjerteforeningen.

På den første dag i det nye år inviterer Hjerteforeningen i Allerød hele familien til at gå med på den traditionelle gåtur nytårsdag.

Grete Bjernemose fra lokalkomitéen i Allerød siger: "Et nyt og friskt år får os ofte til at kigge de gamle vaner efter i sømmene og vælge en sundere livsstil. Hjerteforeningens traditionelle gåtur kan være det første skidt hen imod den aktive livsstil. Vores opfordring er derfor: Kom og gå med, her får du både motion og mulighed for en hyggelig sludder med naboer og familie."

Den vinterfriske tur er tre kilometer lang og foregår i skoven bag Allerød Bibliotek. Deltagerne mødes nytårsdag kl. 11:00 på parkeringspladsen ved biblioteket. Lokalkomiteen håber, at både store og små vil gå med. 

Alle kan være med, og hunden er også velkommen. Der er ingen tilmelding, man kan bare møde op. Efter turen byder Hjerteforeningen på noget varmt at drikke.