Sigma Swim svømmede sig til nordiske mesterskaber

Det var meget flotte resultater af fire Sigma Swim-deltagere ved de nordiske kortbanemesterskaber

Stort tillykke til de fire Sigma Swim-deltagere. Foto: Jeanette Tullberg

Stort tillykke til de fire Sigma Swim-deltagere. Foto: Jeanette Tullberg

Sigma Swims fire svømmere repræsenterede Danmark på bedste vis ved de nordiske kortbanemesterskaber i Kolding. Alle fire blev nordiske mestre, og derudover blev det til en sølv- og en bronzemedalje.

Fra Sigma Swims hjemmeside har vi noteret:
Thea Blomsterberg og Josefine gik videre til finalen i 200 bryst med henholdsvis hurtigste og 3. hurtigste tid. I finalen slår Thea først ind og Josefine som nr. 3. Josefine bliver desværre diskvalificeret (false start). Thea svømmer guldet hjem i tiden 2.26.07. En smule over Theas juniorrekord, hun satte til DJM i novmeber, 2.25.41.

Sebastian Tullberg deltog i 50 fri og blev med tiden 23.43 nr. 14 i indledende. Sebastians pr. er 23.05 - en tid han svømmede til DJM i november.

Anna Boutrup havde 6. bedste tid i 400 fri indledende, 4.20.33. Annas pr. er 4.15.29 - en tid Anna svømmede til DM i Esberg den 17. november i år. I finalen gik Anna 4.18.31 - en tid der gav en 5. plads.

I 4 x 100 medley stiller Danmark med Victoria Bjerre (59,51), Josefine Kruse (1.09.76), Katrine Bukl Villesen (59.57) og Amalie Søby Mortensen. Pigerne svømmer de 400 m i ny dansk juniorrekord i tiden 4.04.39 - og slår ind 3 sek før sølvmedaljetagerne.

I 8 x 50 fri, mix vinder Danmark guld med et stærkt hold bestående af Tobias Bjerg, Philip Greve, Sebastian Tullberg, Emily Grantriis, Karoline Barrett, Elisabeth Sabroe Ebbesen, Maria Grandt og Frederik Rinshøj. Sebastian svømmer som nr. 3 og går 22.39.

Alle 4 sigmarepræsentanter kommer dermed hjem med medaljer: Thea Blomsterberg, Nordisk Juniormester i 200 bryst, Anna Boutrup Nordisk Mester i 800 fri, Josefine Kruse, Nordisk juniormester i 4 x 100 medley og dansk juniorrekord, samt sølv i 100 bryst for juniorer og Sebastian Tullberg, Nordisk Mester i 8 x 50 fri, mix samt bronze i 200 Medley for juniorer.

AOB ønsker stort tillykke med de flotte resultater!