Handicap-parkering ved Blovstrødhallen

"HC" på parkeringspladsen - er det en korrekt markering for handicap-pladser?

Sådan er handikap-markeringen udført ved hallen. Privatfoto

Sådan er handikap-markeringen udført ved hallen. Privatfoto

Der er nu - langt om længe - afsat p-pladser for handicappede bilister ved Blovstrødhallen. Men en borger spørger om den måde, kommunen har angivet disse p-pladser på er korrekt udført. Man har ikke benyttet det normale logo for handicappede (Afmærkning med symbol V23) på kørebanen, men blot skrevet "HC". Der er vist ikke en autoriseret afmærkning, men er måske bare en midlertidig løsning?

En korrekt markering af handicap-parkeringspladser kunne være som ovenstående eksempel.  

En korrekt markering af handicap-parkeringspladser kunne være som ovenstående eksempel.  

Endvidere gør borgeren opmærksom på, at de tre pladser, der er afsat, er i forskellig bredder - de to er ca. 3,5 m brede men den sidste er ca. 4,5 bred. "Hvorfor er de ikke alle lige brede?" spørger borgeren.

Vi lader spørgsmålene gå videre til Teknik- og Planudvalget.