Nyt borgermøde om tyverisikring i lyset af de mange indbrud i kommunen

Mødet finder sted den 14. november i kantinen på Kratbjergskolen, afdeling Engholm

I lyset af det stigende antal indbrud der sker i Allerød Kommune arrangeres der et nyt borgermøde om tyverisikring af hjemmet. Arkivfoto: AOB

I lyset af det stigende antal indbrud der sker i Allerød Kommune arrangeres der et nyt borgermøde om tyverisikring af hjemmet. Arkivfoto: AOB

Allerød Kommune, Nordsjællands Politi og Grundejerforeningen Skoleparken inviterer i lyset af det stigende antal indbrud alle borgere til møde om tyverisikring i hjemmet.

Borgmester Jørgen Johansen siger: "Nu er den mørke tid over os, og julen nærmer sig med hastige skridt, og vi ved alle, at det er højsæson for indbrud. Derfor vil jeg opfordre alle borgere til at tage deres nabo under armen og komme til borgermødet. Vi skal have vendt den uheldige tendens gennem de sidste par år med et stigende antal i indbrud – og det gør vi bedst sammen." 

Nordsjællands Politi vil på borgermødet servere dugfriske tal på udviklingen i kommunen og beskrive de lokale udfordringer.

Mødet er oprindeligt blevet stablet på benene af Grundejerforeningen Skoleparken, som med initiativet har valgt at gøre noget aktivt for at stoppe den negative udvikling.

"Nordsjællands Politi er til for at hjælpe, og vi vil gerne gøre det bedst muligt, men vi kan ikke gøre det helt alene. Vi vil derfor gerne fortælle lidt om, hvordan borgerne også selv kan være med til at gøre en forskel for sig selv og hinanden, så alle går en mere tryg tid i møde - uden 'uønskede julegæster'," siger Morten Riisager-Pedersen, politikommissær fra Nordsjællands Politi.

Borgermødet holdes mandag, den 14. november kl. 20:00 i kantinen på Kratbjergskolen, afdeling Engholm, og der kan på mødet stilles spørgsmål til Nordsjællands Politi.