Julekoncert i Blovstrød Kirke

Den traditionsrige julekoncert i Blovstrød Kirke afvikles i år søndag, den 4. december

  Som altid medvirker kirkens voksenkor under Henrik Bøggilds kyndige ledelse samt organist Louise Lund og sanger Niels Moltved.   Men i år medvirker endvidere kirkens to spirekor samt børnekoret ledet af korleder Rosemarie Rex.   Foto: AOB

Som altid medvirker kirkens voksenkor under Henrik Bøggilds kyndige ledelse samt organist Louise Lund og sanger Niels Moltved. Men i år medvirker endvidere kirkens to spirekor samt børnekoret ledet af korleder Rosemarie Rex. Foto: AOB

Så er det tid til årets traditionsrige julekoncert i Blovstrød Kirke. Som altid medvirker kirkens voksenkor under Henrik Bøggilds kyndige ledelse samt organist Louise Lund og sanger Niels Moltved. Men i år medvirker endvidere kirkens to spirekor samt børnekoret ledet af korleder Rosemarie Rex. 

Børn og voksne opfører et juleoratorium i fællesskab, skrevet af Henrik Bøggild og inspireret af alle julens kendte sange og salmer. Endvidere vil der være musikledsagelse af lokale musikere og man synger julen ind med fælles julesalmer.

Efter koncerten er der juleknas, kakao og glühwein i sognegården. Alle er velkomne og arrangementet kræver ingen tilmelding.

Det hele begynder i kirken kl. 15:00 - søndag, den 4. december.