"Der er pæn gang i salget..."

Bonava-byggeriet 'Drabæk Huse' er nu i gang med byggemodningen, og de første huse er indflytningsklar til oktober 2017

Interesserede studerer oversigtskortet,   som bl.a. angiver Bonava-flagenes placeringer i marken - i alt 8 stk., hvorved man kan se, hvor de enkelte rækkehuse vil blive opført på udstykningen. Foto. AOB

Interesserede studerer oversigtskortet, som bl.a. angiver Bonava-flagenes placeringer i marken - i alt 8 stk., hvorved man kan se, hvor de enkelte rækkehuse vil blive opført på udstykningen. Foto. AOB

Hver søndag er der 'åbent hus' ved salgspavillonen hos Bonava, som får mange interesserede på besøg. Salgschef, Ann-Beth Senger, fortæller til AOB, at der er pæn gang i salget af rækkehusene i første etape af 'Drabæk Huse'. "Vi har således solgt 8 huse og tilsvarende er 8 huse reserveret - rest i denne etape er kun 13 huse.

Der er også flere, som er interresseret i boligerne i næste etape, men de kommer først til salg noget senere. Der er løbende stor interesse for byggeriet, hvor mange er positive overfor boligindretningen, men i øvrigt spørger man til skole- og vuggestue-mulighederne, som jo er optimale her i Blovstrød."

Hver søndag er der 'åbent hus' ved salgspavillonen hos Bonava, som får mange interesserede på besøg. Foto: AOB

Hver søndag er der 'åbent hus' ved salgspavillonen hos Bonava, som får mange interesserede på besøg. Foto: AOB

Fem gravemaskiner har i et stykke tid været i gang med byggemodningen af hele Drabæk-Huse-området, og de kommende interne veje er allerede 'køreklar'. Ann-Beth Senger oplyser, at boligerne forventes klar til oktober 2017, og selve påbegyndelsen af byggerierne starter i begyndelsen af det nye år.

Fem gravemaskiner har i et stykke tid været i gang med byggemodningen af hele Drabæk-Huse-området, og de kommende interne veje er allerede 'køreklar'. Foto: AOB

Fem gravemaskiner har i et stykke tid været i gang med byggemodningen af hele Drabæk-Huse-området, og de kommende interne veje er allerede 'køreklar'. Foto: AOB