Børneyoga kommer til Blovstrød

Ny Allerødgård-IF lancerer efter efterårsferien to hold med børneyoga i Blovstrød

  Ny Allerødgård-IF, der blev stiftet i sommeren 2016, har allerede nu over 330 medlemmer og holder til på Ny Allerødgård. Foto: AOB

Ny Allerødgård-IF, der blev stiftet i sommeren 2016, har allerede nu over 330 medlemmer og holder til på Ny Allerødgård. Foto: AOB

Ny Allerødgårds Idrætsforening har udsendt en pressemeddelelse, hvor de bl.a. skriver:
 
To hold med børneyoga
Det er med meget stor glæde, at Ny Allerødgård-IF nu lancerer vores næste initiativ med at bringe idrætsaktiviteter helt tæt på de unge, når vi efter efterårsferien starter to hold op med børneyoga i Blovstrød.

Vi har indgået aftale med Troels Rimi, om at være instruktør på holdene, og han har en meget markant yoga-baggrund. Troels Rimi har over 20 års erfaring inden for yoga, og han har bl.a. tilbragt 12 år i en ashram i Indien med henblik på at få yoga helt ind under huden.

Troels holder blandt andet foredrag om yoga, har skrevet bøger om yoga, underviser på højskoler, afholder yogalære instruktør-undervisning. Troels tilrettelægger derfor altid undervisningen, så den passer præcis til det hold og de elever, som kommer på holdet. 

Tilbud, som ikke findes i Blovstrød allerede
”Vi er meget begejstrede for at have fået Troels til at starte børneyoga op i Allerød”, udtaler foreningens næstformand, Susanne Wiid, og fortsætter ”Med børneyoga tager vi første skridt i at etablere tilbud til børn og unge, som ikke findes i Blovstrød allerede, som et supplement til de eksisterende idrætsforeninger”.

Holdstart
Den 26. oktober, og foreløbig kører holdene resten af året, og vi forventer at de også kører hele foråret:

  • Børn i alderen 6 –10 år mellem 14:30 – 15:30 (maximum 26 deltagere)

  • Børn i alderen 11 –15 år mellem 15:30 – 16:30 (maximum 26 deltagere)

Undervisningssted
Undervisningen foregår på Ny Allerødgård, i et af de flotte lokaler på 1. salen.

Pris og tilmelding
Undervisningen er gratis for medlemmer af Ny Allerødgård-IF, og tilmeldingen foregår ved at skrive til: info@na-if.dk


FAKTA
Ny Allerødgård-IF, der blev stiftet i løbet af sommeren 2016, har allerede over 330 medlemmer og holder til på Ny Allerødgård. Foreningen har det erklærede formål at være brobygger til eksisterende idrætsforeninger i og omkring Allerød, samt at tilbyde nye aktiviteter til børn og unge i Allerød.