Fra E til A-tog og med ændret køreplan fra i morgen

Service til Blovstrød-borgerne: S-togene på linje A (fra og til Hillerød) får ny køreplan fra mandag morgen

S-toget til og fra Hillerød har som bekendt skiftet line-betegnelse fra E til A og nu ændres køreplanen også. Foto: AOB

S-toget til og fra Hillerød har som bekendt skiftet line-betegnelse fra E til A og nu ændres køreplanen også. Foto: AOB

Fra i morgen, mandag, den 25. januar afgår S-togene på linje A to-tre minutter tidligere end normalt fra stationerne fra Hillerød til Lyngby. I den modsatte retning ankommer togene tilsvarende til stationerne fra Lyngby til Hillerød to-tre minutter senere end normalt.

Banedanmark oplyser, at ændringerne skyldes, at S-togene på linje A, som noget nyt, standser i Jægersborg. Det er nødvendigt at foretage den ekstra standsning for at gøre klar til at tage den første etape af Banedanmarks nye signalsystem mellem Hillerød og Jægersborg i brug.