Mini-konfirmander, foråret 2016

Kirken skriver til mini-konfirmanderne: Kom og se, hør og vær med!

På Blovstrød Kirkes hjemmeside kan man læse:

Hvis du går i 3. klasse på Blovstrød Skole, så er det netop dig, vi skriver til
Fra februar til påske vil vi gerne åbne dørene i Blovstrød Kirke for dig og dine klassekammerater. Vi vil nemlig gerne invitere jer til at blive mini-konfirmander!

Når man bliver mini-konfirmand i Blovstrød Kirke, åbner man den store, tunge kirkedør og går på oplevelsesjagt inde bagved de gamle, tykke mure og oppe i det høje kirketårn. Herinde kan du
stille spørgsmål om alt muligt mellem himmel og jord og om Gud og mennesker. Og hvis du åbner øjne og ører på vid gab og bruger din fantasi, vil du opdage, at der gemmer sig en sand skatkiste af historier og eventyr i vores gamle kirke.

Sammen dykker vi dybt ned i Bibelen efter spændende historier. Vi synger også salmer, leger, spiller drama og meget mere. Og så må vi ikke glemme, at vi hver eneste gang hygger os med hinanden, mens vi drikker juice og spiser boller eller andet guf.

Vi voksne står i kirkedøren og tager imod dig, når du kommer fra skolen. En af kirkens præster, kirkens organist og en medhjælper. Og vi glæder os rigtig meget til at være sammen med dig.

Torsdag d. 28. januar er der forældremøde i sognegården kl. 19:00–20:00 med introduktion til minikonfirmand-undervisningen. Her kan du komme og høre mere og hilse på de voksne. Her kan du også melde dig til.

Første gang er onsdag, den 3. februar kl. 14:00 – 16:00 går det løs! 

Kære forældre!
I Blovstrød Kirke glæder vi os igen i år til at invitere et hold mini-konfirmander indenfor i vores smukke, gamle kirke. Og vi håber meget, at I forældre har lyst til at støtte op omkring dette gode initiativ.

'Projekt Mini-konfirmand' er et gratis tilbud til børn i 3. klasse, og det er helt uafhængigt af den senere konfirmationsforberedelse. Derfor betyder det heller ikke noget, om jeres barn er døbt eller ej.

Torsdag d.28.januar er der forældremøde i sognegården kl. 19– 20 med introduktion til minikonfirmandundervisningen. Selve undervisningsforløbet starter onsdagden 3. februar kl. 14:00 –16:00 i Blovstrød Kirke og strækker sig over 6 onsdage i februar–marts på datoerne: 3/2 – 10/2 – 24/2 – 2/3 (udendørs kirkeløb) – 9/3 – 16/3.

Vi mødes kl. 14:00 i kirken. Først holder vi lysandagt og hører bibelske fortællinger. Bagefter går vi over i sognegården for at hygge os og arbejde med vores mapper. Kl.16:00 siger vi farvel og på gensyn.

Efter aftale med jer forældre bliver børnene enten afhentet, sendt hjem eller sendt til SFO.

Palmesøndag, den 20. marts holder vi afslutning kl.11:00 i kirken med efterfølgende udendørs aktiviteter på pladsen foran sognegården til kl. ca. 12:30.

Blovstrød Kirke ligger tæt ved skolen, og børnene kender kirken udefra. Det er vores mål at gøre børnene mere fortrolige med kristendommen gennem deres egen kirke.

Vi vil gerne sige "Kom og se, hør og vær med !" inde på den anden side af kirkedøren.

Du kan læse mere om mini-konfirmanderne HER