Tusindvis af gaver til Center Sandholms beboere

Beboerne i Modtagecenter Sandholm får i morgen formiddag overrakt tusindvis af hotelartikler

Overrækkelsen af 'hverdagens små glæder' finder sted i morgen, onsdag, den 9. september klokken 10:30 i Modtagecenter Sandholm.  Arkivfoto: AOB

Overrækkelsen af 'hverdagens små glæder' finder sted i morgen, onsdag, den 9. september klokken 10:30 i Modtagecenter Sandholm.  Arkivfoto: AOB

Firmaet Crowne Plaza Copenhagen Towers står bag en donation af et stort antal hotelartikler til Røde Kors i Center Sandholm. Man vil bidrage med hverdagens små glæder – som at kunne vaske sit hår i shampoo, få lappet på tøj eller pudset sine sko, fortælles det i en meddelelse fra BC Hospitality Group, der blandt andet driver hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers. 

I forbindelse med et skift af leverandør af hotelartikler har Crowne Plaza Copenhagen Towers besluttet, at de tidligere produkter skal doneres til Røde Kors’ asylcentre. Der er tale om en stor mængde af blandt andet bodylotion, shampoo, sæbe, vatpinde, badehætter, sygrej og skopuds samt kuglepenne og tusindvis af blokke som i hoteldriftssammenhæng ikke skal anvendes længere, men som ikke fejler noget. 

"Crowne Plaza Copenhagen Towers er Danmarks mest bæredygtige hotel, og derfor er alle de produkter Crowne Plaza Copenhagen Towers donerer til Røde Kors bæredygtige og bionedbrydelige toiletartikler, fri for parabener og allergifremkaldende stoffer," lyder det.

Pressechef Lotte Thor Høgsberg siger: "BC Hospitality Group vil utrolig gerne støtte op om Røde Kors og asyl- og flygtningearbejdet. Vi håber, at vi kan bidrage med lidt glæde med disse hverdagsagtige produkter, vi andre ofte tager som en selvfølge."  

Overrækkelsen finder sted i morgen, onsdag, den 9. september klokken 10:30 i Modtagecenter Sandholm.