'Nordsjællandsruten' får penge til flere skilte-markeringer

Dansk Vandrelaug har fået penge fra Nordea-fonden til flere markeringer og skilte til 'Nordsjællandsruten', som bl.a. går gennem Blovstrød 

Som det fremgår af ovenstående kort, går 'Nordsjællandsruten' gennem udkanten af Blovstrød.   Ruten løber bl.a. gennem Tokkekøb Hegn og videre gennem Sortemosen og øst om XL-BYG og videre under jernbanen til Allerød Sø. 

Som det fremgår af ovenstående kort, går 'Nordsjællandsruten' gennem udkanten af Blovstrød. Ruten løber bl.a. gennem Tokkekøb Hegn og videre gennem Sortemosen og øst om XL-BYG og videre under jernbanen til Allerød Sø. 

Dansk Vandrelaug, Nordsjællands afdeling, arrangerer ture for alle aldersklasser. Turene er fra 5-6 kilometer til ca. 25 km. lange dagture, hertil undertiden ture over flere dage i Danmark. 

Man lægger vægt på gode oplevelser og hyggeligt samvær på turene uanset turens længde eller område, og man behøver ikke at være medlem af Dansk Vandrelaug for at deltage i 1-dags turene.

Nordsjællandsruten
Anne-Lise Lemche, der er turleder i Dansk Vandrelaug og medlem af Sti-udvalget, har været med til opbygge 'Nordsjællandsruten', som går fra Helsingør til Roskilde. Ruten løber bl.a. gennem Tokkekøb Hegn og videre gennem Sortemosen og øst om XL-BYG og videre under jernbanen til Allerød Sø. 

Donation på 31.200 kroner
Forleden dag uddelte Nordea-fonden 31.200 kroner til Dansk Vandrelaug, så Nordsjællandsruten kan markeres gennem Allerød Kommune. 

"Donationen giver mulighed for skilte helt til Mølleåen, hvor der kommer de skilte op, som Dansk Vandrelaug har fået lov til at sætte op," siger Anne-Lise Lemche.

Ved udgangspunker fra stationer findes denne QR-kode, der leder ind på beskrivelsen af ruten.

Ved udgangspunker fra stationer findes denne QR-kode, der leder ind på beskrivelsen af ruten.

Check til Nordsjællandsruten
Nordea-fonden var repræsenteret af den lokale filialdirektør i Nordea, Lisbet Mylov, der overrakte checken til de glade modtagere, der var - udover Anne-Lise Lemche - Jørgen Bech Frederiksen og Christian Lauritzen.