Sigma Swim afholder stort sponsorstævne i Blovstrød Svømmehal

Der vil være mange svømmere, som den 3. oktober hopper i vandet for at skaffe penge hjem til Sigma Swim-klubben

Mange svømmere vil hoppe i vandet på lørdag, den 3. oktober for at skaffe penge til Sigma Swim.     Arkivfoto: AOB

Mange svømmere vil hoppe i vandet på lørdag, den 3. oktober for at skaffe penge til Sigma Swim.     Arkivfoto: AOB

I disse uger har mange af Allerøds erhvervsdrivende fået besøg af svømmere fra Sigma Swim Allerød. Årsagen er det årlige sponsorstævne, hvor der samles ind til svømmeklubbens arbejde med dens dygtige konkurrencesvømmere. Det skriver alleørdnyt.dk og uddyber:

Producerer svømmere i verdensklasse
For at blive ved med at være en af Danmarks allerbedste klubber og producere svømmere i verdensklasse er støtte udefra nødvendigt. Den støtte er de erhvervsdrivende heldigvis villige til at give, oplyser Sigma.

350 sponsorkontrakter
I alt bliver det til cirka 350 sponsorkontrakter fordelt på cirka 300 sponsorer. Beløbene fra sponsoraterne bliver delt mellem klubben og den enkelte svømmer. Pengene fra klubben går til tilskud til træningslejre, deltagelse i mesterskaber i ind- og udland med videre, mens svømmernes andel går til egenbetaling ved stævner og træningslejre og trænings- og stævneudstyr.

Sponsorstævnet i Blovstrød
Blovstrød Svømmehal er atter rammen om sponsorstævnet, når det finder sted lørdag 3. oktober fra kl. 8:00-13:00, og alle er velkomne til at kigge forbi og se svømmerne kæmpe for at svømme penge hjem til klubben.

Ud over svømmernes metersvømning, hvor hver meter, der svømmes, betyder sponsorkroner, vil der være sjove stafetter med Sigma Swims profiler samt kåring af årets sejeste Sigma Swim Allerød familie. Familierne skal stille tre personer, som skal dyste om titlen.

Overrækker sponsorat
I løbet af dagen kommer Kvickly Allerød forbi og giver et sponsorat. Desuden vil der være auktion over de sponsorgaver, som er blevet doneret.