Nummerplader skal nu været skruet fast

Service til Blovstrød-borgerne: Fra den 15. november bliver det lovpligtigt at have fastskruede nummerplader på bilen

Husk det nu: Nummerpladerne skal være skruet fast!

Husk det nu: Nummerpladerne skal være skruet fast!

Fra den 15. november bliver det lovpligtigt at have fastskruede nummerplader, så det bliver sværere at stjæle dem. Det er altså ikke længere nok at have pladerne klipset fast i plasticholdere, som det hidtil har været almindeligt. Sørger man ikke for at have korrekt montering, kan det udløse en bøde.

Har man et godt forhold til sit værksted, løser det sandsynligvis hurtigt opgaven for et beskedent beløb. Men man kan også sagtens gøre det selv. På motorkontorer, værksteder og i synshaller kan man få fat i passende skruer og plastichætter i nummerpladens farver til at sætte på skruehovederne til sidst.

Hvordan man går frem punkt for punkt, kan man f.eks. se på FDM’s hjemmeside HER. Og det er smart at følge en brugsanvisning, da det ikke er lige meget, hvordan hullerne i nummerplader og evt. karrosseri bores.