'PINK PARTY' - Støttefest for Kræftens Bekæmpelse

I år finder Pink Party sted i Blovstrød Sognegård

Ligesom de to tidligere år holder Rikke Bille igen i år en støttefest til fordel for Kræftens Bekæmpelses-kamp mod brystkræft. Festen hedder Pink Party og finder sted på fredag, den 2. oktober kl. 19:00 i Blovstrød Sognegård - Det er aftenen inden at hele landet sætter lyserød fokus med 'Lyserød Lørdag' og 'Støt brysterne'.

Rikke Bille fortæller til AOB: "De to sidste år har festen fundet sted i mit hus, men i år har jeg udvidet og fået lov at låne Blovstrød Sognegård, så vi kan være endnu flere. Og dermed forhåbentlig samle endnu flere penge ind til den gode sag," .

Rikke Bille påpeger, at alle kender nogen, der er berørt af brystkræft.

"Og det er så vigtigt at få fokus på sygdommen og samle penge ind til den videre forskning og arbejdet med at støtte patienter og pårørende," siger Rikke Bille og fortsætter:

"Ved Pink Party kombinerer vi det nyttige med det sjove - samler ind samtidig med at vi hygger og fester. Der bliver samlet ind via entre, lotteri og auktion. Alt går naturligvis ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Sidste år samlede vi 23.000 kr. ind, og det vil vi jo gerne slå i år."

I år lægger   Blovstrød Sognegård lokaler til PINK PARTY. Arkivfoto: AOB

I år lægger Blovstrød Sognegård lokaler til PINK PARTY. Arkivfoto: AOB

Rikke Bille fortæller videre til AOB: "Vi samler ind via entre, lotteri og auktion. Foreløbig har følgende butikker/firmaer i Allerød doneret: Rema 1000 i Blovstrød, Rustikbageren i Blovstrød, Jakob de Neergaard, Martin H. Wolffbrandt, Krukkerne - Blomster og Vin, Kvickly i Allerød, Rosesarered/Rosererrøde, Gitte Damgård, Matas i Allerød, Tamarind ApS, Mungo Park, Brogaarden, Karina Ravn og Frk. Berg."

"Vi tager med kyshånd mod flere præmier, ting til auktion samt mad og drikke, som vi kan servere på dagen. Der er stadig pladser til selve festen, som koster 200 kr., og man skal henvende sig på min mail," siger Rikke Bille, og adressen er: 
rikkebille@hotmail.com.

Man modtager som tak retten til at bruge Kræftens Bekæmpelses logo hele oktober måned samt bevis til ophæng.