En våd, men festlig høstfest

Menighedsrådet ved Blovstrød Kirke havde vanen tro inviteret til høstfest i dag. Desværre var arrangementet påvirket af regnen, men alle havde garderet sig med regntøj og paraplyer 

Vejrguderne var ikke med arrangørerne i år, da der var inviteret til høstfest ved Blovstrød Kirke. Klokken 11 var der høstgudstjeneste, hvor kirkens kor medvirkede og skabte en særlig stemning. Men da man forlod kirken silede regnen ned, og hele eftermiddagen kom der den ene regnbyge efter den anden.

Man fortsatte i sognegårdshaven, hvor der både var æblepresning, bagning af bålpandekager og ristning af pølser. Her blev der endvidere serveret friskpresset æblesaft, hvor det iøvrigt var muligt at lave most af egne æbler. 

Pga. vejrudsigten havde arrangørerne helgarderet sig, så de fleste aktiviteter kunne udføres i læ bl.a. under telte, og også i år var der - mellem to regnbyger - auktion over de skænkede høstgaver.

Vor fotograf bringer her situationer fra dagens arrangement.