MobilePay benyttes mest af de unge i Rema 1000

AOB har besøgt Rema 1000 i Blovstrød og har konstateret, at alle skolebørn betaler med MobilePay. De ældre skal først lige lære denne nye og lettere betalingsmulighed

Købmand Lars Bo Christensen - fra Rema 1000 i Blovstrød - viser her, hvor enkelt det er at betale med 'Mobile Pay': Du holder blot din smartphone op foran scanneren og godkender beløbet.  Foto: AOB

Købmand Lars Bo Christensen - fra Rema 1000 i Blovstrød - viser her, hvor enkelt det er at betale med 'Mobile Pay': Du holder blot din smartphone op foran scanneren og godkender beløbet.  Foto: AOB

AOB var forleden dag i Rema 1000 i Blovstrød for at teste det nye smarte betalingssystem 'MobilePay', som Rema-kæden har indført i deres butikker. Vi måtte konstatere, at det går super hurtigt - hurtigere end at bruge sit kreditkort, men vi bemærkede samtidig, at den nye betalingsform fortrinsvis bliver benyttet af de helt unge, og f.eks. viser det sig, at i spisefrikvarteret kommer skolebørnene fra Blovstrød Skole, og de benytter allesammen Mobile Pay. 

Hurtigt og nemt
Har du en smartphone kan du let betale med MobilePay-app'en for de varer, du har købt i Rema 1000. Du slipper altså for at have din pung og kort fremme når du skal betale. For at betale åbner du blot din MobilePay på din smartphone og holder den hen til et scannerfelt ved kassen. På din skærm vises beløbet, som du derefter godkender. Lettere kan det ikke være!

Rie Buusmann fra Rema 1000 bekræfter: "Mange af vore kunder skal lige vende sig til den nye betalingsform - og så er der dem der lige skal 'prøve'. Det, der er helt unikt, er, at du hverken skal indtaste modtageren eller beløbet - det sker helt automatisk. Du skal blot godkende beløbet.

Vildt smart
Det er stadig meget nyt, men folk synes, det er vildt smart, og vi har også haft en del kunder, der ånder lettet op, hvis de har glemt deres Dankort, og vi så fortæller, at de kan betale med MobilePay. Rigtig mange har det nemlig installeret på deres telefon, men benytter det mest til transaktioner mellem venner og familie."

Købmand Lars Bo Christensen supplerer: "Jeg er sikker på, at denne betalingsform en dag bliver meget stor, men vi er endnu i en blød indkøringsfase."